Predictive skincare decoding system

Gen Decode is een gespecialiseerd programma van Sepai dat gericht is op het verminderen van veroudering van de huid, terwijl het de huid in balans brengt. Dankzij een genetische analyse van de huid wordt een cosmetische behandeling op basis van individuele magistrale formules ontworpen.

Bekijk onze producten

Genetics are here

to help us.

Waarom Gen Decode?

GEN DECODE IS 100% OP MAAT GEMAAKTE HUIDVERZORGING GEBASEERD OP JOUW PERSOONLIJKE KENMERKEN, LEVENSSTIJL EN VOORKEUREN.

Gen Decode is een 100% op maat gemaakte huidverzorging waarbij je genen, persoonlijke kenmerken, levensstijl en voorkeuren worden meegenomen om een optimale behandeling te creëren. Door deze persoonlijke verzorging wordt de impact van huidveroudering op het hoogste niveau geminimaliseerd, de balans van de huid wordt hersteld en de cel functies optimaal geherprogrammeerd.

Om Gen Decode van Sepai te ontwikkelen zijn verschillende polymorfismes (veranderingen in de genen) geanalyseerd die gerelateerd zijn aan diverse cel functies die de huidveroudering direct en indirect beïnvloeden. Om een uniek en individuele cosmetische behandeling te ontwerpen worden de genen, persoonlijke huid kenmerken en levensstijl geanalyseerd. Zo kan een unieke formule elk aspect van de persoonlijke huidveroudering aanpakken en voorkomen.

Resultaat

Het Sepai Gen Decode protocol wordt zo ontworpen dat ze perfect aansluit bij de persoonlijke en  specifieke behoeftes om de huid naar haar optimale niveau te brengen met 100% werkzaamheid en precisie. Met meer dan 600.000 op maat gemaakte protocollen combineert elk product de meest geavanceerde technologie met actieve natuurlijke ingrediënten om alle behoeftes en tekortkomingen te behandelen.

 Your steps to

a better skin.

Laat uw persoonlijke, op maat gemaakte huidverzorging ontwerpen op basis van een DNA test en omgevingsfactoren analyse. Elke huid heeft verschillende behoeftes en problemen en verschillende genen hebben andere cel functies die geoptimaliseerd kunnen worden.

Stap 1

Doe de Skin Decode-test: uw specialist zal u helpen bij het verkrijgen van een DNA sample van het wangslijmvlies. Deze sample wordt verwerkt via het Sequenom Mass Array systeem.

Deze ongekende technologie wordt gebruikt om de opeenvolging van de genen, die betrokken zijn bij de genetica van huidveroudering, nauwkeurig te bestuderen.

Stap 2

Vul de klinische geschiedenis aan: onze professionals zullen alle informatie met betrekking tot de klinische geschiedenis verzamelen. Hierbij gaat het om de conditie van de huid, omgevingsvariabelen en uw levensstijl. Het toevoegen van deze informatie, aan de volledige fenotype studie, helpt ons om de maatregelen te identificeren, die nodig zijn om de op maat gemaakte behandeling te creëren.

Stap 3

Ontvang uw op maat gemaakte programma: op basis van de genetische analyse van erfelijke aanleg, de klinische informatie en omgevingsfactoren van uw levensstijl, ontvangt u een genetisch verslag met een specifieke behandeling van Sepai Gen Decode.

Het rapport dat u ontvangt, bevat gedetailleerde informatie over genetische risico’s in 6 categorieën. Deze melden de zichtbare en onzichtbare tekenen van huidveroudering gecombineerd met een behandelprotocol met aanbevelingen voor het verbeteren van gewoonten en levensstijl.

  • Huid architectuur & rimpels
  • Ontgiften & oxidatieve stress
  • Intolerantie & ontstekingen
  • Geavanceerde glycatie
  • Regeneratie & vasculaire tonus
  • Hyperpigmentatie

CATALOGUS GEN DECODE