Je eigen Beauty Lab

Sepai is een innovatief beautyconcept uit Spanje, dat huidverzorging in de schoonheidssalon en parfumerie naar een hogere dimensie brengt. Het merk maakt mooie, zuivere en veilige huidverzorging waarbij ingrediënt keuze centraal staat. Het gebruik van hulpstoffen wordt vermeden om zo tot formules te komen met 99% werkzame stoffen.

Voor de perfecte crème werden extracten gecreëerd die vanuit syringes in het product worden gespoten. De keuze, tot maximaal 3 extracten per product, maken het mogelijk om heel gericht doelen aan te pakken. Voor het gezicht: Volumising, Elasticity, Lifting, Tan Prolong en Firming. Voor het lichaam zijn nog drie extra extracten mogelijk; Slimming, Cellulite en Boobster.

De basiscrèmes worden gekozen op basis van voorkeur, huidconditie of bijvoorbeeld weersomstandigheden en bieden een crème met een lichte textuur en een matte finish of een rijkere met juist een glanzend effect. De crèmes zijn op zich al volledige verzorgingsproducten met actieve anti-ageing eigenschappen.

Bekijk onze producten

Waarom Sepai?

SEPAI BRENGT NATUURLIJKE INGREDIËNTEN EN TECHNOLOGISCH INNOVATIEVE WERKSTOFFEN SAMEN IN DOELGERICHTE FORMULES. HIERDOOR ZIJN PRODUCTEN ONTSTAAN DIE NIET DE SYMPTOMEN MAAR JUIST DE ONDERLIGGENDE OORZAKEN VAN HUIDVEROUDERING AANPAKKEN.

Meer informatie

Het doel van Sepai is om een volledig veilige, ultra-efficiënte en betrouwbare productlijn te realiseren die daadwerkelijk de manier verandert waarop de huid op cellulair niveau presteert. Het herstelt de regeneratiecapaciteit van de huid en brengt daarmee de kwaliteit van de huid terug naar haar oorspronkelijke staat. Dit doel is leidend en blijft de ontwikkeling voorzetten naar complexen met 99% werkstoffen die maximaal effect leveren met minimale hulpstoffen en die geen valse beloften doen. Hiermee is een nieuw type huidverzorging geboren: Sepai Beauticeuticals.

De fundering is de basis van iedere constructie. Zo is de huid vergelijkbaar met een gebouw: is de constructie zwak dan zal het onvermijdelijk kwetsbaarder zijn naarmate het ouder wordt. Een echt stevige huid en een natuurlijke jeugdige uitstraling zijn het resultaat van een sterke, gezonde en veerkrachtige huidopbouw. Sepai producten pakken deze structurele kwesties direct aan. De doelgerichte Sepai huidverzorging is als een ‘personal trainer’ voor de huid. Het zet de huidcellen aan tot optimale prestaties en stimuleert hen voor een verbeterde fundamentele huidstructuur.

Verfijn uw droom

Creëer je persoonlijke, custommade huidverzorging, met alle effecten die jij wilt. Iedere huid heeft verschillende behoeftes en problemen. Sepai biedt verzorging die, door toevoeging van verschillende extracten, aan ieders eisen worden aangepast. Zo ontstaan crèmes en serums die preventief werken, corrigeren en/of de optimale omstandigheden van de huid onderhouden.

Ontwerp uw eigen aangepaste verzorging voor gezicht of lichaam met geconcentreerde werkstoffen die u selecteert op basis van uw specifieke wensen.

Zeer eenvoudig in gebruik:

  • Kies het gewenste basisproduct
  • Kies maximaal 3 extracten die het beste aan uw eisen voldoen
  • Leeg de volledige inhoud van elke spuit in de crème of serum

De reiniging en voorbereidende producten van Sepai zijn essentiële, noodzakelijke en onmisbare producten. Zonder onnodige of stoffen die reacties kunnen geven. Ze zijn actief, efficiënt, veilig en hebben niets te verbergen.

CATALOGUS SEPAI

FLAWLESS

SHIELD

ESSENTIALS & MASKS

TUNE IT FOR FACE

TUNE IT FOR BODY

RECOVERY

ELIXER

URBAN