Trainingen

Gratis Product Training

Onze trainingen worden gegeven in Amstelveen, deze trainingen zijn gratis en zijn er voor u. Dit is een ideale manier om uw kennis en dat van uw personeel te vergroten.

De business trainingen van Ultra Cosmetics en French House Cosmetics zijn gericht op de praktijk en specifiek voor de schoonheidsbranche. Door de duidelijke en eenvoudige tips kunnen u en uw medewerkers de opgedane kennis direct in uw bedrijf gebruiken.

Wilt u zien welke product trainingen wij voor u in petto hebben?

Uniek in de cosmeticabranche: alle business trainingen zijn voor onze dépositaires GRATIS.

Opleiding Orthomoleculair Huidspecialiste

Een stap verder in voeding? Alles weten over hoe voeding, de huid en een lichaam werkt op celniveau? Wat doet voeding met de huid en wat kan voeding voor de huid betekenen? Waarom zijn de darmen van zo’n groot belang voor de huid en wat doen al die vitamines en mineralen nou precies? Wat kan ik adviseren aan een cliënt met acne? Wat zou een cliënt extra kunnen doen als ik de huid intensief behandel? Al deze vragen en nog veel meer worden op de opleiding van Orthomoleculair Huidspecialiste beantwoord.

Deze opleiding duurt één jaar en wordt in 4 blokken gegeven. Tijdens de twee dagen van ieder blok worden diverse onderwerpen uitgebreid besproken waardoor u de optimale kennis krijgt om op hoog niveau advies te kunnen geven aan uw cliënten op het gebied van voeding, gezondheid en huid.

Wilt u meer informatie over de data en kosten van de opleiding? Of wilt u zich meteen inschrijven?